Objektiv

Hos CEWE Japan Photo finner du objektiv for alle formål fra markedsledende produsenter. Er du i tvil om hva slags objektiv som passer best for deg, bør du lese vår objektivguide.

Fototemaer

Anbefalte objektiver basert på tema

Populære objektiv

De 12 mest populære objektivene akkurat nå

Aktuelt

Siste nytt innen objektiv

Ta en titt på våre objektivnyheter

På kampanje

Her finner du noen utvalgte objektiv det er kampanje på akkurat nå

Mer om objektiv

Er du på utkikk etter nytt objektiv?

Hos CEWE Japan Photo finner du et bredt utvalg av objektiver for alle typer behov, til konkurransedyktige priser. Vi fører objektiver, også kalt kameralinser, fra markedsledende produsenter som Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Sigma og Olympus m.m. Enten du er på utkikk etter et lett og hendig objektiv, eller et større teleobjektiv, har vi det du trenger.

I nettbutikken og i de fysiske butikkene våre finner du objektiver innenfor de fleste typer bruksområder, som blant annet til makrofotografering, portrettfotografering og fuglefotografering. Utvalget varierer fra enkle og rimelige kameralinser, til toppmodellene som gir resultater i verdensklasse. Vi anbefaler å lese objektivguiden hvis du er usikker på hvilket objektiv du bør velge.

Handle objektiv hos CEWE Japan Photo

Når du investerer i optikk hos CEWE Japan Photo skal du oppleve god service før, under og etter handelen. Vi er en trygg og sikker fotobutikk på nett. Vår norske kundeservice sitter klare til å hjelpe deg om du har noen spørsmål til objektivet eller ordren din. For mange av objektivene i høyere prisklasser tilbyr vi også SuperSikring – en forsikring med 100% trygghet og ingen egenandel.

Du har to muligheter for kjøp av objektiv i vår nettbutikk: Handle på nett eller reserver og hent i butikk. Våre CEWE Japan Photo-butikker strekker seg over hele landet – finn din nærmeste butikk i butikkoversikten. Når du kjøper objektiv i nettbutikken, kan du få det levert direkte hjem med standard- eller ekspresslevering, til utleveringssted eller til butikk. Du kan betale med Klarna, Vipps eller gavekort.

Trenger du noe annet kamerautstyr?

Vi har ikke bare et stort utvalg av objektiv, men også alt annet du måtte trenge til fotograferingen. Fra alle typer kamera, til alt av tilbehør som minnekort, stativ, blits og ekstra batterier. Er du interessert i analoge kamera har vi et bredt utvalg av instantkamera, engangskamera og mørkeromsutstyr. Og når du er ute og fotograferer i naturen er det utrolig kjekt med en ordentlig kikkert! Ta en titt på hele sortimentet vårt og finn det du trenger.

Få blinkskuddene dine på veggen

Har du tatt noen ekstra flotte bilder med det nye objektivet ditt? Da må du så klart få det i større format på veggen. Du kan bestille veggbilder hos CEWE, med eller uten ramme. Vi kan også printe storformat i butikkene våre, hvis du trenger bildet raskt. I butikkene finner du også et stort utvalg av rammer og album til bildene dine.