CEWE Japan Photo Trondheim

I vår fotobutikk i Trondheim kan du bestille CEWE FOTOBOK, kjøpe kamera, objektiver og annet fototilbehør, fremkalle analoge bilder med 1 dags levering, ta passfoto, fremkalle bilder og takkekort ekspress.

Addresse og kontaktinfo

Munkegata 35

7011 Trondheim

E-post: trondheim@japanphoto.no

Tlf: 66 97 03 46

 

Ordinære åpningstider

Hverdager: 10:00 - 18:00
Lørdager: 10:00 - 18:00

Avvikende åpningstider

I CEWE Japan Photo-butikken midt i Trondheim sentrum finner du alt du trenger innen foto; Se mulighetene du har med blinkskuddene dine med våre prisvinnende fotoprodukter eller finn det nye fotoutstyret ditt. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr til ditt bruk, og vi har i tillegg et godt utvalg innen studio og lysutstyr i alle prisklasser.

NYHET: Vi har nettopp fått på plass en fantastisk Fuji Frontier SP-3000 skanner som gir fantastisk kvalitet på digitalisering av analogbildene dine - på dagen! Så ta med deg filmrullen eller engangskameraet ditt og få bildene levert lynraskt!

Vi tar ID-foto (passfoto) av barn fra 0 år og voksne på drop-in. Kom innom så ordner vi visumbilde til de fleste land i verden mens du venter.

Vi holder også kurs i CEWE FOTOBOK, grunnkurs i fotografering og portrettfoto, og ofte eventer i samarbeid med våre leverandører.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Mini-lab på plass

Nå kan du få de analoge bildene dine digitalisert i ypperste kvalitet - på dagen!

Få digitalisert de analoge bildene dine på dagen!

Vi har nettopp fått på plass en Fuji Frontier SP-3000 i butikken vår i Trondheim og Bergen. Dette er en legendarisk skanner som gjør at du kan svinge innom med filmrullen eller engangskameraet ditt og få bildene levert på 1 dag! 

Andre produkter og tjenester