CEWE Japan Photo Trondheim

I vår fotobutikk i Trondheim kan du bestille CEWE FOTOBOK, kjøpe kamera, objektiver og annet fototilbehør, ta passfoto, fremkalle bilder og takkekort ekspress.

Addresse og kontaktinfo

Munkegata 35

7011 Trondheim

E-post: trondheim@japanphoto.no

Tlf: 66 97 03 46

 

Ordinære åpningstider

Hverdager: 10:00 - 18:00
Lørdager: 10:00 - 18:00

Avvikende åpningstider

Vi har masse kunnskaper om vår stolthet, CEWE FOTOBOK. Ta en tur innom og se hvor flott det kan bli! Vi har utstilt masse bildeprodukter fra CEWE.
Hos oss finner du kameraer til både foto og video, samt et av Norges bredeste utvalg av tilbehør. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr til ditt bruk, og vi har PRO-avtaler hos de fleste kameramerker. I tillegg har vi et godt utvalg innen studio og lysutstyr i alle prisklasser.

Med egen kunderådgiver for bedrift kan vi trygt levere større prosjekter, samt hjelpe deg med bildeprodukter til utstilling og utsmykning.

Bedriftsavd: bedrift.trondheim@japanphoto.no

Vi digitaliserer dine minner fra videokassetter og gamle foto, og vi kan produsere bilder på flere typer papir i spesialmål opptil 60x90cm. Ta kontakt for priser.

Vi tar ID-foto (passfoto) av barn fra 0 år og voksne på drop-in. Kom innom så ordner vi visumbilde til de fleste land i verden mens du venter.

Vi holder også kurs i CEWE FOTOBOK, grunnkurs i fotografering og portrettfoto, og ofte eventer i samarbeid med våre leverandører.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

NYHET! Utleie av Myselfie photobooth

Andre produkter og tjenester