Blits og kameralys

Ta enda bedre bilder med en god blits! Hos oss får du eksterne, trådløse blitser fra kvalitetsmerker som Godox og Canon, som blant annet har innebygde radiosystemer og muligheter for tilt og rotasjon. Se også alle våre andre produkter innen lys og studio.

Side av 5

Mer om blits og kameralys

Godt lys gir gode bilder

Det er ingen hemmelighet at det er enklere å ta gode bilder i godt lys. Derfor er det mange som er avhengig av både ekstern blits, lysmodifisering som softbox og reflektor eller kontinuerlig LED-lys under fotoshoots. Men du trenger ikke nødvendigvis alt dette utstyret for å få godt lys. En god blits kan gjøre mye av jobben!

Ekstern, trådløs blits

Hos oss finner du blitser fra kvalitetsmerker som Godox og Canon, som passer til kameraer fra Canon, Sony, Nikon og Fujifilm, for å nevne noen. Den innebygde blitsen på kameraet ditt har som regel kun en rekkevidde på ca. 3 meter, samt dårlig spredning av lyset. Men en ekstern blits kan du få en rekkevidde på opptil 100 m og som vil lyssette hele bildet. Du har også muligheten til å tilte og rotere mange blitser, hvis du ønsker et mykere lys ved å f.eks. reflektere lyset fra en hvit vegg.

Blits og kameralys for alle forhold

En blits kan gi deg opptil flere hundre blink på full styrke før den trenger opplading. Oppladningstiden tar kun sekunder før den er klar igjen. Vi har et stort utvalg blitser som kan fungere som både master og slave. Flere har innebygde radiosystem som gjør det enkelt å lage både enkle og forseggjorte lysoppsett. Du er alltid velkommen innom en av våre butikker hvis du ønsker å teste hvordan blitsen fungerer på kameraet ditt. Finn nærmeste butikk.

Få blinkskuddene dine opp på veggen

Er du glad i å ta bilder – så har du helt sikkert en hel del bilder du er ekstra fornøyde med. Disse bildene fortjener å bli vist frem i større format. Lag veggbilder hos CEWE og kjøp en lekker ramme til.

Alle butikkene våre har et stort utvalg av rammer, både med moderne og tradisjonelle uttrykk. I butikkene kan du dessuten også se og ta på alle typer materialer du kan få veggbildene i – kanskje du vil like alu-plate som gir en refleksjonsfri overflate, et skinnende galleritrykk, eller kanskje en hard skumplate er tingen for bildet ditt?

Alt innen lys og studio

Er du på jakt etter en god blits, kan det også være du trenger studiolys. Vi har et bredt utvalg av alt du måtte ha behov for innen lys og studio, enten det er enkeltlamper eller hele studiolys-kit. Skal du fotografere i bevegelige omgivelser, kan det være mer effektivt med f.eks. et ringlys på kameraet. Da kan du lett følge motivet uten å flytte rundt på blitser, og du har kontinuerlig lys mens du filmer eller tar bilder.