Mobildeksler

Perfekt beskyttelse med personlig preg for alle smarttelefoner.

SE PRODUKTVALG

Mobildeksel med reim

Mobildeksel i silikon med stoff- eller lærbånd og yndlingsbildet ditt

GÅ TIL PRODUKT
https://www.japanphoto.no/mobildeksler/sideflip

Sideflip-etui

Elegant etui med skinn-look – lag det nå med yndlingsbildet ditt!

GÅ TIL PRODUKT

Finn mobildekslet som passer til din modell

Velg din mobilprodusent!
Over 10 forskjellige materialer
Over 300
smarttelefonmodeller
De nyeste modellene allerede før de lanseres

Mobildeksler – både beskytter og dekorer telefonen din!

Finn mobildekslet som passer din stil. Oppdag våre flotte smarttelefondeksler.

Ønsker du deg nytt mobildeksel?

Hos oss kan du lage ditt eget deksel med favorittmotivet ditt!
Illustrasjonsbilde: Beskytt mobilen din med et personlig mobildeksel

Hvordan vil du style din mobiltelefon?

Mobiltelefoner er ikke akkurat rimelige greier, og det er ikke noe vi vanligvis kjøper nytt av hver måned. Men hvis du ønsker deg en ny «stil» på telefonen, og samtidig beskytte den kostbare dingsen din, så kan du lage et mobildeksel med ditt eget bilde! Her hos CEWE Japan Photo kan du lage mange forskjellige flotte og personlig utformede deksler. Det er mange valgmuligheter, så for å hjelpe deg litt på vei har vi samlet noen tips og råd.

Illustrasjonsbilde: mobildeksel med eget bilde

5 gode tips og råd til deg som skal lage et personlig mobildeksel

  • Finn mobildekslet som passer deg best. Ønsker du deg et som bare dekker baksiden av mobilen, slik som våre deksler i tre, silikon eller toughcover? Eller vil du helst ha et mobildeksel som beskytter alle mobilens sider, slik som vårt downflip-etui? Hvis du ønsker deg mobil og lommebok i ett, så kan vi anbefale deg å velge vårt sideflip-etui. Her har du nemlig plass til kredittkort!
  • Velg et passende bilde. Bruk gjerne et bilde som du har tatt med mobilen din. Noen liker å finne bildet først, og så lage dekslet, mens andre finner først hvilket deksel de har lyst på, for så og teste ut litt forskjellige bilder.
  • En flott og morsom gave til en du er glad i. Lag et deksel med et kult bilde, så har du en skikkelig unik og morsom gave! Du kan lage et mobildeksel med et søtt kjærestebilde til din bedre halvdel, et gøyalt venninnebilde til bestevenninnen din, eller kanskje et med bilde av hunden til en stolt hundepappa.
  • Lag en garderobe til mobilen din. Du kan gjerne lage flere deksler, slik at du har noe å bytte mellom. Så kan du endre utseendet til mobilen etter humør, årstid, høytider eller klær.
Illustrasjonsbilde: lag mobildeksel med bilde online

Lag et mobildeksel med eget bilde enkelt på nett

Det er hverken vanskelig eller spesielt tidkrevende å lage et personlig mobildeksel hos oss. Du lager det enkelt på vår nettside eller vår mobilapp. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvilket deksel du vil lage, laste opp bildet ditt og klikke bestill. I tillegg til mobildeksler, finner du et stort utvalg av andre bildeprodukter hos oss. Du kan fremkalle bilder, lage fotobøker, kort og invitasjoner, og massevis av morsomme fotogaver. Alt lager du selvfølgelig med dine egne bilder.

God fornøyelse!