Panasonic

Panasonic tilbyr både kompaktkameraer av høy kvalitet, speilløse systemkameraer og videokameraer i alle prisklasser. Alle systemkameraene deres kan bruke både Olympus- og Panasonic-optikk. Den nyskapende funksjonen 4K gir Panasonic-kameraer helt nye muligheter til å fange det aller beste øyeblikket. Les vår kameraguide hvis du er usikker på hva slags kamera du bør velge.

Panasonic lanserte det aller første speilløse systemkameraet, og tilbyr ingen tradisjonelle speilreflekskameraer.

Etter lenge å ha sverget til sin egenutviklede sensorstørrelse Micro FourThirds, lager de nå også flere fullformatkameraer for profesjonelle og avanserte amatører.

I tillegg til vippbar skjerm utmerker Panasonic seg med funksjonen 4K foto. Den tar korte videoer i 4K-oppløsning, og lar deg senere velge akkurat det bildet du vil ha. Kjekt på stillestående motiver der du ikke helt klarer å bestemme deg for fokuspunkt – og enda kjekkere når du skal fotografere unger som ikke klarer å sitte stille. De ferdige bildene har lavere oppløsning enn tradisjonelle bilder, men er likevel store nok til å printes ut i 30x40 cm.

Panasonic’s systemkameraer er speilløse, og fås i både kompakt format og mer tradisjonell størrelse. De kan bruke både objektiver fra både Panasonic og Olympus, noe som gir store valgmuligheter.

Kompaktkameraene til Panasonic bruker Leica-optikk og fås fra midtre prissjikt og opp til prokompakt-segmentet. Flere av dem har også så gode zoomegenskaper at de regnes som superzoomkameraer.

I videokameraer tilbyr Panasonic hele spekteret, fra de helt enkle til svært avanserte kameraer for semi-proffer.

Hvis du er usikker på hva slags kamera som passer for deg, får du gode råd og tips her.