Hodelykt og lommelykt

Vi viser deg veien i mørket med lommelykter og hodelykter i høyeste kvalitet. Vi har et bredt utvalg av hodelykter og lommelykter til for eksempel løpeturen, lufteturen med bikkja eller barnas lek. Ikke la mørket stoppe deg, finn ditt lysglimt hos oss.

Hodelykt og lommelykt

Ikke la mørket i høst- og vintersesongen stoppe deg, men lys opp tilværelsen med en hodelykt eller lommelykt! En hodelykt er genial når man trenger hendene fri til andre ting, men samtidig har behov for litt ekstra lys i omgivelsene. Bruksområder inkluderer for eksempel løping, tur med hunden, tur i skog og mark, camping, eller andre steder hvor lysforholdene ikke er helt optimale.

Finn hodelykten og lommelykten som passer til din bruk. Trenger du en veldig kraftig lykt med mange tusen lumen, eller har du kun behov for å lyse opp en liten sti? En sterk lykt bruker mer batteri enn en svakere lykt. Samtidig har man kanskje ikke behov for en lykt så kraftig at det kunne vært dagslys når man skal lese en bok på campingtur. Husk at øynene våre trenger opp til en halvtime fra vi beveger oss fra lys til mørke før skarpsynet og fargesynet er optimalt. Trenger barna hodelykt for å leke, betyr kanskje vekten en del, om den har god passform og om den er enkel å bruke.

Våre hodelykter og lommelykter er av høy kvalitet. Lykten Fenix HM65R fikk i 2019 full pott i en test gjort av DinSide, mens Fenix HL60R fikk 8 av 10. Lommelykten Fenix TK72R har i 2021 blitt kåret til best i test i flere tester.