Hodelykt og lommelykt

Vi viser deg veien i mørket med et bredt utvalg av lommelykt og hodelykt i høyeste kvalitet. Vi har kraftige, oppladbare hodelykter og lommelykter til f.eks. løpeturen, lufteturen med bikkja eller barnas lek. Ikke la mørket stoppe deg - finn ditt lysglimt hos oss.

Side av 2

Mer om hodelykt og lommelykt

Ikke la mørket i høst- og vintersesongen stoppe deg, men lys opp tilværelsen med en hodelykt eller lommelykt! En hodelykt er genial når man trenger hendene fri til andre ting, men samtidig har behov for litt ekstra lys i omgivelsene. Bruksområder inkluderer for eksempel løping, tur med hunden, tur og skitur i skog og mark, camping, eller andre steder hvor lysforholdene ikke er helt optimale.

Kraftig hodelykt og lommelykt til ditt behov

Finn hodelykten og lommelykten som passer til din bruk. Trenger du en veldig kraftig lykt med mange tusen lumen, eller har du kun behov for å lyse opp en liten sti?

En sterk lykt bruker mer batteri enn en svakere lykt. Samtidig har man kanskje ikke behov for en lykt så kraftig at det kunne vært dagslys når man skal lese en bok på campingtur. Husk at øynene våre trenger opp til en halvtime fra vi beveger oss fra lys til mørke før skarpsynet og fargesynet er optimalt.

Beste hodelykt

Våre hodelykter og lommelykter er av høy kvalitet. Vi fører hodelykter og lommelykter fra kvalitetsmerket Fenix, som vinner tester gang på gang. Fenix hodelykt HM65R fikk i 2019 full pott i en test gjort av DinSide, mens Fenix HM70R fikk terningkast 6 i Jeger nr. 4 2022.

Hodelykt til barn

Trenger barna hodelykt for å leke, betyr kanskje vekten en del, om den har god passform og om den er enkel å bruke. Se f.eks. Fenix HM23 LED hodelykt, som kun veier 43 gram.

Oppladbar hodelykt

De fleste hodelykter og lommelykter fra CEWE Japan Photo kommer med integrerte, oppladbare batterier. LED-lys gir en utrolig bra batterilevetid. Toppmodellene har en batteritid på opptil 300 timer, noe som gir deg utrolig mye lys før du trenger å lade igjen. De oppladbare hodelyktene lader du enkelt via USB-C. Skal du ut på langtur, kan du alltids ta med deg en powerbank for å lade hodelykten om det trengs.