Rammer og album

Gi favorittbildene dine en flott innramming og ta vare på dine beste blinkskudd i et fotoalbum!

Anbefalte bilderammer

Klassiske fotorammer

Populære album

Fotorammer og fotoalbum

Sett et personlig preg på interiøret med bilderammer

Å bruke dine egne bilder i interiøret setter et herlig personlig preg på hjemmet, og forteller historien om dere som bor der. Enten du ønsker å henge opp bilder på veggen, sette favorittmotivet på en kommode eller bokhylle, eller gi det bort som gave til en du setter pris på, har vi en passende ramme for bildet ditt. Blant vårt store utvalg finner du små og store rammer som er perfekte til både bilder, plakater eller kanskje en barnetegning. Visste du at du kan henge opp bilder uten å bruke spiker og lage hull? Hos oss finner du praktiske strips for bildeoppheng, så slipper du det!

Ta vare på bildene dine i fotoalbum

Ved å samle dine fremkalte bilder i et fotoalbum kan du når som helst bla deg gjennom og reise tilbake i tid. I tillegg til å gjøre dine bilder til en fantastisk fortelling, vil også fotoalbumet beskytte bildene dine slik at de varer i lang tid. Blant vårt store utvalg finner du album i forskjellige stiler, farger og størrelser, slik at du finner noe som passer enten du skal lage et bryllupsalbum, babyalbum eller album for hverdagslige blinkskudd. Hvis du er av typen som setter pris på kreativt arbeid i form av scrapbooking, kan vi også tilby fotoalbum med blanke sider.

Fotobok – digital scrapbooking

Dersom du foretrekker å jobbe i det digitale universet, kan vi virkelig anbefale deg å lage en fotobok. I vårt gratis fotoprogram har du full kreativ frihet og kan lage din helt egen bok med dine digitalbilder. Du finner også et stort utvalg masker, rammer, cliparts og bakgrunner som du kan dekorere med – det blir altså som digital scrapbooking! En CEWE FOTOBOK er dessuten en veldig populær gave mottakeren garantert ikke vil vokse ut av, og passer perfekt dersom du ønsker å gi bort en betydningsfull konfirmasjonsgave, forevige bryllupsdagen eller ta vare på små og store øyeblikk fra hverdagen.