Dekorer og forny veggene med dine egne blinkskudd

Velg mellom mange ulike formater og spennende materialer

Noe av det absolutt beste du kan gjøre med bildene dine, og spesielt blinkskuddene, er å lage veggbilder. Når du får trykket opp et bilde fysisk og i stort format gir det en helt spesiell følelse som ikke kan gjengis digitalt. Vi i CEWE har et stort utvalg forskjellige veggbilder så du kan velge akkurat det som passer best for bildene dine. Hva med en alu-plate som tåler å henge ute hele året? Eller kanskje du skal gå klassisk med et nydelig fotolerret? Ta gjerne turen innom en av butikkene våre, der du kan se de forskjellige veggbildene vi har.

Ta en kikk på utvalget, så finner du garantert noe du liker. PS: Husk at vi har 100%-fornøydgaranti på alle bildeproduktene våre!

Se alt om veggbildene fra CEWE

Se veggbilder i butikkene våre

Se og kjenn på våre forskjellige materialtypene, og få hjelp av ekspertene våre

Tar du en tur innom en av butikkene våre kan du både se og ta på de forskjellige veggbildene våre så du får et bedre inntrykk av hvordan de ser ut på veggen. Her kan du også få god hjelp til å velge det beste materialet for blinkskuddet ditt. 

Butikkoversikt

Lag fantastiske veggbilder med egne motiver

Forstørr de beste bildene dine, så du kan nyte dem i stort format som veggbilder! Velg mellom et stort utvalg materialer og uttrykk, så du finner det som matcher bildet perfekt

Få bildene dine på veggen

Enhver fotograf med respekt for seg selv, har sine egne, flotte bilder på veggen. CEWE printer veggbilder i høyeste kvalitet, og har landets beste utvalg av typer materialer. Papirproduktene er FSC-sertifiserte, og med fantastiske kvaliteter som Fine Art Matt og bilde på aluminiumsplate, skal det være lett å finne noe du liker.

Vi tilbyr følgende typer veggbilder:

 • Bilde på aluminiumsplate
 • Fotoplakat - Fotolerret
 • Bilder i ramme (fotoplakat ferdig innrammet)
 • Bilde på hard skumplate
 • Galleritrykk
 • Bilde på akrylglass
 • Bilde på tre
 • Plakat med plakatlist i tre

I oversikten over, finner du mer informasjon om fargeprofiler, vekt, matthet og mer.

100% fornøydgaranti

Vi tilbyr alltid 100% fornøydgaranti. Det gir deg tryggheten av å prøve deg frem med redigering og materialer. Er du ikke fornøyd, kan du gjøre bestillingen på nytt, eller få pengene i retur. Dette gjelder ikke bare veggbilder fra CEWE, men hele sortimentet av bildeprodukter.

Forny interiøret med veggbilder

For den som har et stort bildearkiv blir det en vanskelig jobb å velge ut de heldige bildene som skal få komme på veggen. Kanskje du har noen spektakulære landskapsbilder som ville tatt seg ekstra bra ut på stueveggen, noen nusselige portretter av barna til gangen eller spisestuen, og noen fristende matfoto til kjøkkenet? Det er helt opp til deg – hos oss får du akkurat de bildene du ønsker!

Veggbilder er også en utrolig enkel og mindre kostbar måte å «pusse opp» på. Hele rommet kan bli virkelig forandret med noen nye veggbilder du selv har tatt. Det er et unikt stykke kunst, som garantert ingen andre har.

Lag veggbilder på nett

Det er enkelt å bestille veggbilder eller plakater på nett. Du trenger bare ett bilde, med mindre du skal lage en bildevegg av flere bilder. Eller kanskje du skal prøve det spennende produktet hexxas – hvor du enten kan plassere ett bilde over mange sekskantede skumplater, eller lage en slags bildecollage hvor hver flis er ett bilde.

Uansett hva du ønsker å lage - slik gjør du det:

 1. Velg produktet du vil lage og klikk «Design online». Du kan også finne alle veggbildeproduktene i fotoprogrammet vårt.
 2. Velg format og størrelse i menyen. Du kan også spesifisere egne mål under «egendefinert format» (opp til 150x100 cm). I fotoprogrammet vårt kan du spesifisere mål ned til millimeteren.
 3. Velg ønsket veggoppheng, om du ikke har en annen løsning på hvordan du vil henge opp bildet. Bestiller du veggoppheng, kommer dette ferdig montert på bildet, og det er klart til å henges opp.
 4. Gå videre til design og last opp bildet ditt. Her kan du gjøre eventuelle justeringer om du ønsker.
 5. Når du er fornøyd, klikk på «Legg i handlekurv».
 6. Logg inn eller registrer deg som kunde for å fullføre handelen. Du kan velge å få bildet levert til nærmeste butikk, eller med vanlig postforsendelse.

Eksklusivt uttrykk med galleritrykk

Vårt mest eksklusive materiale er galleritrykk – som gir et lekkert, glossy uttrykk. Bildet printes med UV-blekk på akrylglass som deretter forsegles med en alu-plate på baksiden. Bildet ditt vil få en viss tyngde og bli et skikkelig statement på veggen. Materialet passer spesielt godt til bilder med gode kontraster, kraftige farger og nydelige detaljer. Skap en skikkelig gallerifølelse hjemme ved å printe bildene dine på galleritrykk og lag en hel bildevegg. Er du litt usikker på hvilket materiale du bør velge, kan du ta en titt på materialguiden.

Veggbilder - En fantastisk gave

Du er sikkert hele familiens fotograf – og sitter med mange fine bilder av både landskap, mennesker, arkitektur og mer. En vakker og personlig gave er et veggbilde med et motiv du selv har tatt, enten det er et lekkert fjellbilde, eller noe mer personlig som et barneportrett. Et vakkert natur- eller dyrefoto på lerret er en perfekt gave til hytteeieren, mens en innrammet plakat av barnebarnet er en nydelig gave til mor og far. Det er en gave som garantert skaper smil om munnen, og som vil bli satt pris på i årevis fremover.

CEWE har også et stort utvalg av andre fotogaver som du kan sette bildene dine på. Fyll en CEWE FOTOBOK med alle dine beste bilder til en eksklusiv coffee table book, eller lag noen av de søte og koselige fotogavene. Velg blant annet mellom fotokrus, Ravensburger puslespill eller fotopute – og finn et lekkert motiv i bildearkivet ditt. Alt du trenger er ett bilde, og vipps så har du en kjempefin og personlig gave til f.eks. mamma, en god venninne eller besteforeldre.

Henge bilder utendørs?

Skal du avholde en utendørs fotoutstilling, eller lage noen flotte, permanente utebilder, anbefaler vi bilde på aluminiumsplate. Alu-platen er solid og hardfør, samt printes med UV-trykk. Den tåler derfor både vær og vind. CEWE bruker selv aluminiumsplate på våre utendørs utstillinger, og har svært god erfaring med dette. Faktisk tåler bildene å stå ute i flere år uten at de blekner eller får noe form for slitasje.

Produktene akrylglass og galleritrykk lages også med UV-trykk, slik at de tåler sollys ekstra godt, men egner seg ikke nødvendigvis like godt til utendørs bruk.

Se utvalget veggbilder i butikk

I våre CEWE Japan Photo-butikker over hele landet har vi utstilt hele sortimentet av veggbilder. Det vil si at du kan både se og kjenne på alle typene veggdekorasjon du kan lage hos oss. Her er det enklere å sammenligne og se forskjellene i glans, matthet og tyngde, blant annet. Våre medarbeidere har god kunnskap om produktene, og kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi har også et stort utvalg av flotte bilderammer til plakatene du bestiller.

I butikkene kan du i tillegg se hele sortimentet av fotobøker, fotokalendere og fotogaver, og bli inspirert til både julegaver, valentinesgaver, morsdagsgaver, farsdagsgaver og mer!

På CEWE Fotostasjoner i butikkene våre kan du printe ut ekspressbilder og ta de med hjem med en gang. Det er perfekt hvis du er litt sent ute med en gave. Da tar du frem mobilen eller minnekortet, kobler deg på fotostasjonen, velger formatet du vil ha (opptil 20x30 cm), printer og kjøper en ramme til med en gang. Fiks ferdig gave! Vi kan også printe storformat på ekspressbestilling, opp til 61 cm x 30 m eller 101 cm x 30 m.

Har du spørsmål om bestilling av veggbilder?

Har du noen spørsmål til bestillingen, materialvalg eller noe annet som gjelder våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. Vi sitter klare til å hjelpe deg!