CEWE Japan Photo City Syd

I vår fotobutikk på City Syd kan du bestille CEWE FOTOBOK, fotolerret og fotogaver, ta passfoto, kjøpe bilderammer, fremkalle bilder og takkekort.

Addresse og kontaktinfo

Østre Rosten 28-30

7075 Tiller

E-post: Citysyd@cewe.no

Tlf: 66 97 03 48

 

Ordinære åpningstider

Hverdager: 09:00 – 21:00
Lørdag: 09:00 – 20:00
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider

I løpet av de siste ti årene har CEWE Japan Photo vært den mest innovative og suksessrike fotokjeden i landet. Nå tester vi et helt nytt butikkonsept for kjøpesenterbutikker, og Japan Photo City Syd er en del av denne satsningen

CEWE Japan Photo har økt sin omsetning av fotoprodukter med ca. 500%, og har omsatt for over 20 millioner Euro de siste ti årene. Mens det tidligere var bilder i 10×15 cm og enkle forstørrelser som stod for store deler av omsetningen, er det i dag tusenvis av personlige fotoprodukter som selges. CEWE Japan Photo sitt viktigste produkt, CEWE FOTOBOK, finnes allerede i dag i 36 antall størrelser og kvaliteter. I tillegg kommer det utallige design og format på takkekort, kalendere,merkelapper og gaveprodukt.

Rendyrket bildebutikk
CEWE Japan Photo-familien er stadig voksende, både med nye butikker og nettbutikker. Vår butikk på City Syd er en del av vårt nye butikkonsept, som er spesiallaget for kjøpesenter. Vi har fyllt opp butikken med fotoprodukter og pick-up point for kameraprodukter. Slik at du som kunde får se vårt store utvalg av CEWE FOTOBØKER, takkekort, kalendere, storformatprodukter og fotogaver.

Det er flere grunner til at vi velger å prøve ut dette nye konseptet. Mange fotobutikker viser i dag bare noen få produkter i butikk og henviser til nettsiden vår. Vi ønsker å vise alle våre produkter i «touch & try», slik at du som kunde kan velge produktet som passer deg aller best. Dette er noe som krever mye mer plass enn i dag, og vi velger derfor å ikke bruke plass i butikken på kamera og utstyr og heller gi stort fokus på bildeprodukter og reparasjon- og servicetjenester.

Pick-up-Point for kamera
Selv om vi tar bort hardware fra butikken, så kan du likevel hente din kamerabestilling hos CEWE Japan Photo Syd. Vi lanserer derfor en egen Pick-up-Point for hardware, slik at du gjør din bestilling på nett og henter i butikk. Det er også planlagt ekspresslevering for bestillinger i løpet av en time eller til et avtalt tidspunkt.

Selv om butikken ikke har fysiske kamera og utstyr i butikkhyllene, så tar butikken seg likevel av alle typer reklamasjoner og reparasjoner av kameraer.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Andre produkter og tjenester