Bilderetusjering

Frisk opp gamle bilder

Som veldig mye annet, blir også papirbilder preget av tidens tann. Med årene kan de falme, bli ripete eller ødelagte. Men det finnes selvfølgelig håp for de dyrebare minnene dine, og ved hjelp av moderne teknologi kan riper repareres, flekker fjernes og farger gjenopprettes. I tillegg får du bildene over i et digitalt format!


Retusjering, reparering og digitalisering av gamle bilder

Har du et gammelt bilde av oldeforeldrene dine, bilder fra da bestemor var barn, eller kanskje nyere bilder som har fått seg noen flekker eller riper? Ta vare på disse skattene for fremtiden! Ved å benytte deg av våre reutsjeringstjenester blir bildene dine så gode som nye. Og når de er ferdige, får du bildene levert som digitale JPEG-filer slik at du kan fremkalle de på nytt eller lage spennende bildeprodukter eller fotogaver.


La oss hjelpe deg med retusjering og digitalisering

Ta med deg bildene dine til din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk, så hjelper vi deg. Hvis du ikke bor i nærheten av en av våre butikker, kan du sende de inn til oss via postordre:

CEWE Japan Photo
Postboks 4 Bjørndal
1214 Oslo

Leveringstiden er ca. 2-3 uker

PRISLISTE FOR BILDERETUSJERING

Enkel retusj (S): kr 299,-
Omfatter enkel ripefjerning, oppfriskning av farger, bedre oppløsningen eller montere enkel collage

Medium retusj (M): kr 499,-
Omfatter erstatning av gammel bakgrunn med ny, betydelig ripefjerning, fjerning av element.
Lett gjenoppbygging av motiv. «Beauty» retusj.

Avansert retusj (L): kr 699,-
Omfatter tidkrevende ripefjerning, avansert gjenoppbygging (f.eks ansikt), colorering (farging) av sort/hvitt bilder.


Alle priser er basert på enkeltbilder oppad begrenset til 20×30 cm. Større bilder mottas/prises på forespørsel. Bildene skal være uten ramme/passepartout. Vi beregner et tillegg på kr 149,- pr. bilde/ramme for å fjerne/gjenmontere dette.

Reproduksjon av større bilder fra kr 299,-.

Det ferdige produktet leveres som høyoppløselige datafiler i filformatet JPEG for videre bearbeiding til utskrift på papir/annet medium. Andre filformater leveres på forespørsel.