Slik lager du dine egne blomsterdekorasjoner

Har du lyst til å lage dine egne, personlige blomsterdekorasjoner? I dette innlegget får du vite hvordan du enkelt, og med få midler, kan få det til! Her har vi laget et eksempel på blomsterdekorasjoner til et bryllup, men du kan selvfølgelig bruke de til andre anledninger eller som et dekorativt innslag i hjemmet.

Mange ønsker seg et gjennomgående tema når de steller i stand til fest. Brudeparet i vårt eksempel har valgt å feire bryllupet i meksikansk stil, noe som betyr kulørte farger, blomster og tradisjonelle mønstre. Du velger selvsagt helt selv hvilken stil du ønsker.

Når du har det overordnede temaet klart, kan du jo tenke litt på hvordan ditt personlige preg kan integreres i temaet. Her viser vi deg hvordan du kan la tema og personlighet speiles i blomsterdekorasjonene på bordet.

Det du trenger:
CEWE FOTOKLISTREMERKER med egne motiver
– Tomme blikkbokser
– Spraymaling
– Blomster
– Saks

Slik gjør du:
1. Design dine CEWE FOTOKLISTREMERKER, slik at de matcher den overordnede stilen og bordkortene. Det er en god idé å være oppmerksom på hvor mange blomsterkrukker du skal bruke, slik at du bestiller riktig antall fotoklistremerker.

2. Nå er det tid for å male blikkboksene med spraymaling. I vårt eksempel har brudeparet brukt kulørte og sterke farger, som matcher stilen deres. Mer diskrete farger kan gi et minst like godt resultat. Husk å la malingen tørke.

3. Når malingen er tørr kan du sette fotoklistremerkene på boksene.

4. Klipp stilken på blomstene slik at de passer til høyden på vasene.

5. Så er det bare å sette i blomstene.

Og voila! Så har du et kreativt og personlig innslag i feiringen eller hjemme i stua.