Betalingsmetoder

Vi tilbyr betaling med faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostander om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet. Faktura sendes til deg på e-post når varene sendes fra oss. Mer informasjon om faktura finner du her.

Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna Bank AB, som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Klarna Konto er en kredittavtale mellom Klarna Bank AB og deg som forbruker. Klarna Konto er en rammekreditt hvor det tilbys mulighet til å betale kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp.

Engangsavtale for Klarna Konto: Fullfør en enkel, firetrinns kredittsøknad. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang. Månedlige betalinger: Betaling kan gjøres på nett eller i Klarna sin app, ved hjelp av bankoverføring eller kortbetaling. Klarna vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned. Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91. Klikk her for å lese mer om Klarna Konto.

Du kan betale hos oss med debit- eller kredittkort fra VISA og MasterCard utstedt i norske banker. Korttransaksjoner sendes kryptert og på en sikker måte gjennom Klarna, som er vår leverandør av kortbetalingsløsning. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid og CVC-kode. Totalbeløpet for din ordre belastes direkte fra din konto. Det mulig å lagre kortinformasjon for raskere og enklere gjennomføring av handel. Vår samarbeidspartner Klarna håndterer lagringen av kortinformasjonen på en sikker måte.

Vi tilbyr betaling med Vipps. Velger du denne betalingsmetoden fullfører du betalingen i Vipps-appen på din mobiltelefon. Betaling med Vipps gjennomføres kryptert og på en sikker måte, i samarbeid med Nets Netaxept.

Du kan handle elektroniske gavekort i alle våre butikker og disse kan løses inn helt eller delvis i de samme butikkene samt for hardware i nettbutikken vår. I nettbutikken er det foreløpig kun mulig å kjøpe gavekort på Min CEWE Fotobok og andre produkter, men en utvidet og mer anvendelig versjon av gavekort er under utvikling.

Global Blue Tax Free Shopping
Er du bosatt utenfor Norge, Sverige, Finland og Danmark kan du benytte deg av Global Blue Tax Free Shopping for rask og enkel tilbakebetaling av mva. Varen(e) må ha en total verdi på minimum 250,- NOK (ekskl. mva.) og fakturaadressen må være registrert på en fast bopel utenfor Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Ønsker du at vi skal legge med sjekk fra Global Blue, huker du av for «Inkluder Global Blue Tax Free skjema» i fanen «Frakt og betaling» underveis i bestillingsprosessen og velger landet du bor i fra nedtrekksmenyen. Vi tilbyr også Global Blue Tax Free Shopping i alle våre fysiske butikker. Vilkår og ytterligere informasjon om Global Blue Tax Free Shopping finner du her.

Svalbard og Jan Mayen
For varer til personer som bor/oppholder seg på Svalbard eller Jan Mayen, er det et vilkår for momsfritak at den enkelte vare må ha en salgspris på minimum 1000,- NOK (ekskl.mva.). Momsfritaket skal dokumenteres med blankett RD-0032 som må være påført tollmyndighetenes utførselsattest senest én måned etter at varen ble levert til kjøper.

Dersom du registrerer en kundekonto på Japan Photo med postadresse på Svalbard, så vil prisene vises automatisk uten moms.

Danmark, Finland og Sverige
Ved omsetning til personer som er bosatt i Danmark, Finland eller Sverige skal momsfritaket dokumenteres med utfylt skjema RD-0032. Varen(e) må ha en total salgsverdi på minimum 1000,- NOK (ekskl. mva.) og kjøperen må dokumentere fritaket med salgsdokument der kjøperens navn og bostedsadresse framgår og innførselsdokument fra kjøpers hjemland som viser innførselsdato og at mva. er betalt.

Tollvesenets attest for utførsel av varer (Skjema RD-0032)
Ønsker du Tollvesenets attest for utførsel av varen(e), vennligst skriv i kommentarfeltet underveis i bestillingsprosessen at du ønsker Skjema RD-0032 vedlagt. Du kan lese mer om tollblanketten her.

Det må ikke gå mer enn én måned fra fakturadato til du fører varen(e) ut av landet. Tollvesenet kan ikke attestere utførselen etter at varen er tatt med ut av Norge. Ferdig utfylt og attestert originalskjema med kontonummer du ønsker pengene utbetalt til, må sendes per vanlig brevpost til følgende adresse innen rimelig tid:

Japan Photo Holding Norge AS v/Økonomiavdelingen
Postboks 4 Bjørndal
1214 Oslo
Norge

Vi anbefaler å ta kopi av ferdig utfylt og attestert originalskjema før du sender det inn i tilfelle det skulle bli borte i postgangen. Vi gjør oppmerksom på at det tar lengre tid å behandle brevpost som er sendt rekommandert til nevnte postadresse, og anbefaler derfor å sende det inn som vanlig brevpost.