Sony

Sony tilbyr den kanskje beste teknologien innen både autofokus, evne til å fotografere i dårlig lys, og bildestabilisering når du filmer. Hos CEWE Japan Photo finner du hele utvalget av Sony-kameraer, -objektiver og -utstyr i alle prisklasser – både innen kompaktkameraer, systemkameraer og videokameraer. Se vår kameraguide hvis du er usikker på hva du bør velge.

Sony er en av de nyeste kameraprodusentene, men det merkes ikke. Det japanske merket regnes nå som best i klassen på både autofokus – kameraet holder automatisk motivets øye skarpt uansett om det er et dyr eller menneske – og ISO-egenskaper for å få gode bilder selv i dårlig lys.

Mange av Sonys kameraer har også 5-aksestabilisering, som gjør det mye lettere å ta god video uten kameraskjelving.

Innen kompaktkameraer tilbyr Sony kameraer i alle prisklasser, med alt fra normalzoom til superzoom. De har flere kompaktkameraer med fullformatssensor for ekstra bildekvalitet. Flere av kameraene har også vippbar skjerm – perfekt for å ta streetfoto uten å bli lagt merke til.

Også innen systemkameraer har de gode alternativer i alle prisklasser. Siden Sony kom sent på kameramarkedet, er alle systemkameraene speilløse. Det gjør det enklere å kjøpe objektiver. Sony E-fatningen passer alle deres nye systemkameraer, så det eneste du må passe på er om objektivet må fungere til fullformatssensor eller ikke.

Ønsker du videokamera, har Sony hele spekteret, fra de enkle og brukervennlige HandyCam til avanserte videokameraer med uslåelig autofokus selv på uforutsigbare motiver som dyr i bevegelse.

Les vår kameraguide hvis du er usikker på hva slags kamera du bør velge.