myselfie.

Skaper glede og minner blant mennesker

Photobooth til din neste fest

Ekspress selfieboks

Myselfie er en photobooth som tar knivskarpe bilder i høy kvalitet. Få en ubegrenset mengde minner fra kvelden, og book en photo booth til din neste fest, begivenhet, bryllup, arrangement eller sosiale sammenkomster.

Når kun det beste er godt nok

Fordi kvalitet er viktig for oss har vi lett lenge for å finne riktig leverandør på våre selfiebokser. Et øyeblikk er over på nettopp et øyeblikk, og det kommer aldri tilbake. Dersom du har dårlig kvalitet på bildene dine, så er det dette du kommer til å sitte igjen med som minner når kvelden er over. Pass på å sikre minnene med en fotobooth som tar bilder i høy kvalitet. Vi er stolte av å være en del av Myselfie-teamet. Det tas over 6 millioner bilder med Myselfie hvert år, og det er over 100 utleier av Myselfie hver helg.

Vi tar smittevern på alvor

Kundene våre er det aller viktigste for oss, og deres helse og sikkerhet er i høysetet på utleieprodukter. Dette passer vi selvfølgelig også på når dere skal leie en photobooth av oss. Selvfølgelig desinfiserer vi Myselfie-boksen mellom hver kunde, og passer på at alt er i topp stand før du tar boksen med deg hjem.

La gjestene slippe seg løs ved å styre Myselfie-boksen selv, uten å føle at det er noen eksterne som skal fotografere dem, eller kombiner det ved å booke inn en ekstern fotograf i tillegg for en bredde på minnene. Uansett, vi garanterer deg mange morsomme øyeblikk fra arrangementet med en Myselfie photobooth.

Prisliste:

1 dag1500,-
2 dager/helg2000,-
1 uke3000,-

Snakk med oss om utleie av Myselfie Photobooth!

Tilgjengelig for utleie her:

FAQ

Hvordan er størrelsen og kvaliteten på Myselfie photobooth?
Selve fotoboksen er ca. 32 x 32 cm. Den kommer med et lite stativ, og alt er pakket i en hard case koffert på størrelse med håndbagasje. Stativet har en høyde opp til 2 meter, så her kan du enkelt justere høyden etter behov. Photoboothen er lett å flytte rundt, er stabil, og tåler en del. Likevel er det viktig at den håndteres med forsiktighet. Den er ikke regntett, så pass på at den ikke står ute i regnet.

Går den på strøm eller batteri?
Myselfie photobooth går på strøm. Kommer noen borti så strømmen mistes, så slår ikke boksen seg av umiddelbart, men batteriet holder den påslått i ca. 30 sekunder.

Hvordan funker prosessen med å ta bilder?
Når selfieboksen er påslått, så har du en touchscreen hvor du kan trykke på for å ta bilder. Den teller da ned fra 3 sekunder, og så tar den bilder. Deretter har du tre sekunder til å slette bildet dersom du ikke syntes det ble bra. Bildet lagres deretter på boksen og tas vare på frem til du returnerer boksen til oss. Ved retur så vil vi overføre bildene til deg på en minnepenn som du får med deg umiddelbart etter at du har returnert boksen. Du er da klar for å printe bildene eller dele de digitale filene med festens deltakere.

Hvordan mottar jeg boksen?
Den reserveres og hentes i butikk.

Hvordan returnerer jeg boksen?
Den returneres i butikk.

Har dere backdrops?
Nei, foreløpig har vi ikke dette.

Hvordan får jeg tilgang på bildene mine?
Du får bildene overført til en minnepenn når du leverer boksen. Da kan du enkelt printe bildene eller dele de digitale filene med festens deltakere.

Hvordan booker jeg?
Ta kontakt med butikken. For øyeblikket finnes Myselfie i Bergen Starvhusgaten, Byporten Oslo, og Trondheim Munkegata.

Hva skjer dersom boksen blir ødelagt?
Uhell skjer, snakk med oss så finner vi en god løsning. Følgende priser gjelder:
Skade på skjerm: kr. 1000,-
Skade på lampe: kr. 500,-
Skade på stativ: kr. 500,-
Skade på oppbevaringskasse: kr. 300,-
Dersom utstyret mistes eller totalskades kreves et erstatningsbeløp på kr. 10.000,-.