OM System

break free

OM System, tidligere Olympus, spesialiserer seg på relativt små kamaeraer og objektiv gjort mulig av MFT-sensorer. Dette gjør OM System til et godt valg for fotografer som er mye på farten og er avhenging av at utstyret ikke tar mye plass. Mange naturfotografer har lar valget falle på OM Systems pga. dette og den ekstra rekkevidden man får på teleoptikken takket være små sensorer. Kamaeraene kan bruke alle MFT-objektiv, uavhengig av produsent, så utvalget er enormt. 

OM System | Kameraer

Ypperlig for norske forhold

OM System | Objektiv

Fantastisk kompakte objektiv for alle mulige bruksområder

Utvalgt optikk

Spesielt anbefalte OM System-objektiv

M.Zuiko MFT 12-100mm f/4.0 IS PRO

Med en imponerende brennvidde som dekker alt fra vidvinkel til telefoto, gir dette objektivet deg friheten til å fange ethvert motiv med utrolig detaljrikdom og skarphet. Den innebygde bildestabilisatoren (IS) sørger for stabile bilder selv ved håndholdt fotografering, mens den robuste konstruksjonen gjør dette objektivet perfekt for eventyr både innendørs og utendørs.

Kjøp her

M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6.3 IS

Utforsk fjernere horisonter og fang de mest unike øyeblikkene med M.Zuiko Digital ED 150-600mm F5.0-6.3 IS-objektivet. Dette kraftige telezoomobjektivet gir deg muligheten til å komme tett på motivene dine med imponerende klarhet og detaljgjengivelse. Med innebygd bildestabilisering (IS) kan du ta skarpe bilder selv ved håndholdt fotografering, og den robuste konstruksjonen gjør det ideelt for utendørs eventyr. Enten du er en naturfotograf, sportsentusiast eller eventyrlysten oppdager, vil M.Zuiko Digital ED 150-600mm F5.0-6.3 IS-objektivet være ditt ultimate verktøy for å fange de mest minneverdige øyeblikkene.

Kjøp her

M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO

Dette makroobjektivet gir deg muligheten til å utforske mikroverdenen med utrolig skarphet og detaljrikdom. Med en allsidig brennvidde og innebygd bildestabilisering (IS) kan du fange hvert eneste øyeblikk med presisjon og stabilitet, uansett motiv. Enten du er en dedikert makrofotograf eller bare ønsker å utforske nye perspektiver, vil M.Zuiko Digital 90mm f/3.5 Macro IS PRO-objektivet ta fotograferingen din til neste nivå.

Kjøp her