Personvernerklæring fra CEWE Norge

Versjon 31. august 2021

1. Hvem er behandlingsansvarlig

CEWE Norge AS med org.nr. 965 321 039 («CEWE» eller «vi»/«oss») er Europas ledende produsent av personlige fotoprodukter. CEWE er ansvarlig for nettstedene japanphoto.no og cewe.no. Vi fokuserer på høy kvalitet og kundetilfredshet, og jobber aktivt med å tilpasse oss en verden som er i konstant forandring. Det er viktig for oss at bildene dine alltid blir trykket på kvalitetsprodukter, enten du bruker bildene i en CEWE FOTOBOK, eller om de blir til et CEWE Veggbilde. CEWE tar ditt personvern på alvor og er opptatt av at du vet hvilke opplysninger vi behandler, enten du kjøper produkter eller tjenester fra oss, er ansatt eller innleid hos oss eller er en av våre kontaktpersoner for øvrig. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. CEWE er behandlingsansvarlig for vår behandling av dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål knyttet til vår behandling eller ønsker å utøve andre rettigheter som registrert etter personvernforordningen («GDPR»), kan du ta kontakt med oss på e-post personvern@cewe.no eller post til CEWE Japan Photo Kundeservice, Postboks 4 Bjørndal,1214 Oslo. Du kan også ta kontakt med oss i kundeservice i chatten på nettsiden.

2. Hvorfor behandler vi dine personopplysninger - behandlingsgrunnlag

2.1 Generelt om behandlingsgrunnlag
CEWE behandler personopplysninger om deg for at du skal kunne benytte våre tjenester på japanphoto.no og cewe.no. Vi behandler dine personopplysninger for at vi skal kunne selge fotoprodukter, det inkluderer å tilby tjenester som å verifisere og behandle kjøp og ordrer, forsendelse av varer, retur og reparasjon, kundeservice, markedsføring ved samtykke, registrering av brukerkonto og konkurranser, og det er avtalen med deg som utgjør behandlingsgrunnlaget og som gir oss lov til å behandle dine personopplysninger.

• Alle som bruker tjenester fra CEWE via cewe.no eller japanphoto.no har akseptert avtalen kalt «Brukeravtalen» med CEWE. Ved å bruke CEWEs bildefremkallingstjenester aksepterer du som kunden gjeldende Brukeravtale med de tilleggsbetingelser som fremgår av våre Kjøpsvilkår. Det samme gjelder dersom du oppretter en brukerkonto eller kjøper andre tjenester eller produkter på cewe.no eller japanphoto.no. Gjennomført betaling anses som en bekreftelse av at brukerkonto og våre Kjøpsvilkår gjelder for kjøpet. Felles for disse tilfellene er at du som kunden ved å benytte seg av CEWEs tjenester på CEWEs nettsteder bekrefter å ha lest og akseptert Brukeravtalen og ev. tilleggsbetingelser som vi har gjort deg oppmerksom på er relevant som del av avtalen mellom deg som kunden og oss.

• Dersom vi må behandle dine personopplysninger for å tilby deg det du ønsker for å kjøpe våre fotoprodukter, håndtere retur, garanti, kundeservice eller administrere din brukerkonto eller kundeforhold hos oss, vil vi behandle personopplysninger om deg med grunnlag i avtalen mellom deg og oss. CEWE er også underlagt en rekke rettslige forpliktelser og rettigheter. Vi må i en viss grad behandle dine personopplysninger med hjemmel i lov. Det kan være regnskapsloven, arbeidsmiljøloven, personopplysningsloven, åndsverkloven, skatteloven, bokføringsloven eller andre relevante lover, forskrifter, myndighetsvedtak eller rettskraftige avgjørelser. Det tredje grunnlaget får vår behandling av dine personopplysninger er samtykke. Dersom vi vil behandle personopplysninger om deg ut over avtalen eller lov, kan vi behandle personopplysninger om deg dersom du samtykker til dette. Et eksempel er at du har samtykket til å motta våre nyhetsbrev på e-post. Et annet eksempel kan være at du har samtykket til at vi sender deg tilpasset markedsføring. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

2.2 Berettiget interesse
CEWE behandler i tillegg visse personopplysninger på grunnlag av berettiget interesse som lovlig behandlingsgrunnlag.
• CEWE har vurdert at vi har berettiget interesse i å behandle personopplysninger for sikkerhetsformål. Dette er nødvendige behandlinger for å sikre at det ikke foregår identitetstyveri ved bruk av tjenester tilbudt via våre nettsider, samt for å kvalitetssikre at ordre fakturaordre stemmer med foretatt kjøp.
• CEWE har en berettiget interesse i å behandle personopplysninger for utsendelse av e-post til kunder som har kjøpt produkter av oss. Vi sender deg en e-post og ber om du vil fylle ut en produktomtale på Trustpilot, om du vil fylle ut en intern brukerundersøkelse kalt Net Promoter Score, og en påminnelse om gjenkjøp av visse produkter. Har du innsigelser til vår bruk av personopplysninger for utsendelse av slike e-poster, kan du når som helst melde deg av ved å klikke på avmeld-linken i mailen fra Trustpilot.
• CEWE har en berettiget interesse i å behandle personopplysninger for segmentering av nyhetsbrev. Vi segmenterer våre nyhetsbrev slik at de som samtykker til å motta nyhetsbrev får et nyhetsbrev som er tilpasset de produkttypene du er interessert i. Vi bruker også segmentering til å tilpasse nyhetsbrevet til den delen av landet du bor i. Vi segmenterer også nyhetsbrevet basert på om du har åpnet nyhetsbrev nylig. Hvis du ikke ønsker at vi behandler personopplysninger om deg for segmentering, kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeld-linken du finner i hvert nyhetsbrev.
• Har du innsigelser til vår bruk av personopplysninger for sikkerhetsformål, ber vi deg sende en e-post til personvern@cewe.no. For å melde deg av e-post om gjenkjøp av produkter og brukerundersøkelse NPS kan du endre dine innstillinger ved å motsette deg dette på Min side, eller sende oss en e-post til personvern@cewe.no. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet og brukeromtale på Trustpilot ved å klikke på avmeld-linken i nyhetsbrevet og mailen fra Trustpilot.
• CEWE har også berettiget interesse i å behandle personopplysninger for å kunne migrere eksisterende brukerkontoer fra japanphoto.no til cewe.no. Vi har konkludert med at vi har en berettiget interesse i å flytte brukerkontoer fra japanphoto.no til cewe.no. Tjenestene våre vil være den samme som før, men vi vil samle alle brukerkontoer i en database gjennom å flytte brukerkontoer fra japanphoto.no til en felles database med cewe.no (denne migreringen har med andre ord ingen praktisk betydning for deg som kunde hos oss med tanke på personvernulempen dette kan føre til for deg). Våre bildetjenester vil på sikt kun være tilgjengelig på cewe.no, og vi vil derfor migrere brukerkontoer til en felles database slik at våre kunder med brukerkonto vil ha sin konto knyttet til japanphoto.no tilgjengelig på cewe.no, og slik kan du som vår kunde fortsette å kjøpe bildetjenester av oss uten å opprette en ny brukerkonto hos oss. Hvis du ikke ønsker at din brukerkonto skal flyttes, kan du på Min konto velge å slette din konto permanent. Din konto blir da slettet og vil ikke migreres. Du vil få ytterligere informasjon om dette og e-post med link til mulighet for å slette din konto permanent. Du kan også sende oss en e-post direkte til personvern@cewe.no.

3. Personopplysninger vi behandler om deg

3.1 Generelt om hvilke personopplysninger vi behandler
CEWE samler og behandler kun personopplysninger om deg som er nødvendig for å tilby deg våre tjenester, det vil si for å gjennomføre salg av fotoprodukter og administrasjon av brukerkonto og kundeforhold. Når du lager en brukerkonto på våre nettsteder, behandler vi opplysninger om ditt navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse. I forbindelse med en ordre behandler vi opplysninger som er nødvendig for å oppfylle din kjøpsavtale, typisk ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og bildedata. Når du besøker nettstedene våre, samler vi inn anonymisert informasjon om din bruk av nettsidene våre. Når du besøker nettstedene våre, lagrer nettserveren midlertidige data, dvs. IP-adressen din, informasjon om hvilke av nettstedene våre du har besøkt, samt dato og klokkeslett for besøket. Disse dataene slettes vanligvis like etter du forlater nettstedet dersom de utgjør personopplysninger. Vi bruker anonymisert informasjon til å samle statistikk som kan gi informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge og forbedre nettbutikken.

3.2 Brukerkonto
Dersom du oppretter en brukerkonto hos CEWE, inngår du en avtale om brukerkonto med CEWE. For å kunne opprette en brukerkonto hos CEWE må vi behandle følgende personopplysninger om deg: Ditt riktige navn, adresse og e-postadresse, og du må ha ditt eget passord som du oppbevarer konfidensielt. For å bestille bildeprodukter fra oss er du nødt til å ha en brukerkonto hos oss. Du kan når som helst slette din brukerkonto hos oss ved å gå inn på «Min konto» på cewe.no eller japanphoto.no respektivt. Vi sletter da din brukerkonto og tilhørende personopplysninger, med mindre vi har en annen grunn til å behandle dine personopplysninger videre. Serveren for brukerkonto er lokalisert i Tyskland, og drives av CEWE Stiftung & Co. KGaA (den tyske delen av CEWE-konsernet).

3.3 Gjestekonto
Du har mulighet til å handle som gjest på japanphoto.no uten å måtte opprette din egen brukerkonto. I den sammenheng oppbevarer vi din adresse i kundedatabasen vår i 90 dager for å fullføre bestillingen, og dine øvrige personopplysninger for å oppfylle våre avtalte plikter med deg og etter norsk lov.

3.4 Bildebestilling
Når du bestiller bildeprodukter hos oss, behandler vi dine opplastede bilder og dine personopplysninger som er nødvendig for å administrere din bildebestilling. Ved bestilling av fotoprodukter oppbevarer og behandler vi dine opplastede bilder og fotografier. Bildedata overføres til det relevante produksjonsselskap i CEWE-konsernet, som deretter står for produksjonen av ordren din. Vi benytter adresse til å sende deg produktet du har bestilt til avtalt leveringsadresse, og vi eller vår underleverandør kan benytte e-post og/eller telefonnummer (SMS) til å opplyse deg om at en ordre er på vei, eller om den har ankommet butikk for henting. Opplastede bildedata oppbevares elektronisk i et nettgalleri for bestilling av fotoprodukter i 30 dager, eller inntil du selv sletter dataene. Etter at en bestilling er fullført og levert til avtalt leveringsadresse, oppbevares bildedataene i produksjon i opptil 6 uker. Dette gjør vi for å behandle eventuelle klager eller reklamasjoner fra bestiller. Fysiske fotoordre i butikk oppbevares i 3 måneder før de makuleres. Våre bildeprodukter produseres av CEWE-konsernets produksjonsselskaper som behandler personopplysninger om deg for å sørge for at ordren din produseres.

3.5 Nyhetsbrev
Dersom du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev, kan du samtykke til at vi behandler opplysninger om din e-postadresse slik at vi skal kunne sende deg aktuelle nyheter på e-post. Du kan når som helst trekke samtykket ditt ved å melde deg av direkte i nyhetsbrevet eller på Min konto på cewe.no eller japanphoto.no, og vi vil deretter ikke sende deg slike nyhetsbrev. Vi segmenterer våre nyhetsbrev slik at de som samtykker til å motta nyhetsbrev får et nyhetsbrev som er tilpasset de produkttypene du er interessert i. Vi bruker også segmentering til å tilpasse nyhetsbrevet til den delen av landet du bor i. Vi segmenterer også nyhetsbrevet basert på om du har åpnet nyhetsbrev nylig. Hvis du ikke ønsker at vi behandler personopplysninger om deg for segmentering, kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeld-linken du finner i hvert nyhetsbrev.

3.6 Påminnelse om gjenbestilling
Vi behandler dine personopplysninger til å sende deg e-post med informasjon og påminnelser om gjenbestilling av CEWE-bildeprodukter basert på dine tidligere kjøp. Du kan når som helst motsette deg mail om gjenbestilling ved å takke nei til påminnelse om gjenbestilling i en e-post du har mottatt om dette, eller du kan trekke samtykket ditt på Min konto på cewe.no eller japanphoto.no. Vi behandler din kjøpshistorikk for å kunne minne deg på når det kan være på tide med gjenkjøp.

3.7 Retur og reparasjon

3.7.1 Angrerett
CEWE behandler alle returer om bruk av ev. angrerett. Personopplysninger som behandles for å gjennomføre slik angrerett, er de samme som er oppgitt ved bestilling. I noen tilfeller vil vi i tillegg be om ditt kontonummer for å sørge for manuell tilbakebetaling. Kontonummeret behandles kun internt og slettes etter at overføring er gjennomført og vi ikke lenger plikter å oppbevare slik overføringsinformasjon.

3.7.2 Reklamasjon
Dersom du reklamerer på et produkt du har kjøpt av oss, vil vi behandle de samme personopplysningene om deg som da du bestilte produktet, navn, e-post, telefonnummer og kjøpsinformasjon. I tillegg vil vi behandle dine øvrige personopplysninger som er nødvendige for å administrere din reklamasjon.

3.7.3 Reparasjon
Lauritsen Result er vår servicepartner på reparasjoner. Når du leverer inn en reparasjon til oss, tar servicepartneren hånd om all kontakt og formidling mellom verksteder og deg som kunde. Lauritsen Result har tilgang til og behandler følgende personopplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk (kvittering).

3.8 Supersikring forsikring
Vi tilbyr kjøp av forsikringen SuperSikring på utvalgte varegrupper. Vi samarbeider med forsikringsselskapet Securator A/S som er vår databehandler. Personopplysninger knyttet til kjøp av forsikring sendes over til Securator A/S på en sikker måte. Når du kjøper SuperSikring hos oss trenger vi følgende opplysninger: Navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer. Opplysningene oppbevares så lenge forsikringen er gyldig.

3.9 Betaling

3.9.1 Visa/mastercard og Vipps
Hvis du ønsker å betale med kort eller Vipps, vil du bli videresendt til betalingsportalen Netaxept eller Computop (for bildebestillinger). Betalingsopplysninger og kortinformasjon som du oppgir vil bli behandlet av kortinnløser Nets. Opplysningene blir kun brukt til betaling.

3.9.2 Gavekort
Du kan kjøpe gavekort på japanphoto.no og cewe.no. I den sammenheng blir du sendt videre til vår leverandør av gavekort, iGive, som behandler registrering av personopplysninger. Hvordan personopplysningene behandles er regulert i iGives personvernerklæring.

3.9.3 Klarna
For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres etter Klarnas personvernerklæring.

3.9.4. Faktura
Hvis du ønsker å betale med faktura i butikk vil vi foreta en kredittsjekk av deg, eller firmaet dersom du er bedriftskunde, i en nettportal levert av Bisnode. Dette skjer etter Bisnodes Bisnodes personvernerklæring. I en del tilfeller har vi behov for å skanne eller fotografere ditt ID-kort og inkludere kopien av ID-kortet sammen med fakturaen i våre systemer: Dette gjør vi av sikkerhetsgrunner, som følge av vår berettigete interesse i å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå og unngå svindel. Bedriftskunder som velger faktura som betalingsmetode foretar vi også en kredittsjekk av gjennom Bisnode i henhold til Bisnodes personvernerklæring. Etter godkjent kredittsjekk ber vi firmaet om å bekrefte at de har sendt inn bestillingen. Det gjør vi ved at en av våre ansatte tar kontakt med firmaet på telefon eller e-post og ber om bekreftelse.

3.10 Frakt
Vi benytter transportører av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til slik transportørs leveringsvilkår og CEWEs kjøpsvilkår. CEWEs vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp. Vi deler personopplysninger med våre transportører for at de skal kunne transportere bestillingen din til deg. Noen produkter tilbyr vi såkalt «drop shipment» på. I så fall sender vi din bestilling og dine personopplysninger til vår leverandør, som sender varen direkte fra sitt lager til deg. Velger du fraktmetoden «Utlevering fra butikk» mottar du en mail fra vår fraktpartner Consignor om at pakken er på vei til butikk. Når pakken ankommer butikk vil du motta en sms med varsel.

3.11 Bedriftskunder
For bedriftskunder behandler vi følgende personopplysninger hos kontaktpersoner for den aktuelle bedriftskunden: Navn, leveringsadresse/fakturaadresse, telefonnummer, e-post og arbeidsgiver (navn virksomhet og organisasjonsnummer).

3.12 Webinar
Vi tilbyr webinar-løsninger der kunder kan melde seg på og lære seg hvordan man bruker CEWEs tjenester og lager CEWE-produkter. For webinarene bruker vi leverandørene LogMeIn og GoToWebinar. I forbindelse med webinar behandler vi og våre leverandører personopplysninger om deg: navn, og e-postadresse.

3.13 Passfoto
Vi tilbyr fotografering av bilde til pass og ID-kort i våre butikker. Bildene blir lagret til minnekort i kamera og overført til en «Multimedia»-PC for bearbeiding eller for direkte overførsel til minnebrikke. Bildet lagres kun på minnekort som slettes daglig og det eksisterer ingen kopi utenom på minnebrikke som kunden tar med seg.

3.14 I butikk
Dersom du besøker en av våre butikker og handler en vare med garanti/reklamasjonsrett eller forsikring, eller leverer inn et produkt til retur eller reparasjon, vil vi bruke ditt telefonnummer til å søke opp ditt kundeforhold i vårt system i Microsoft Dynamics 365. I tillegg vil vi behandle dine personopplysninger for å oppfylle dine foretatte bestillinger og kjøp i våre butikker.

3.15 Kundetilfredshet
Vi sender ut e-post med spørsmål om kundetilfredshet til kunder som har handlet produkter hos oss. Vi bruker Trustpilot og QuestionPro til dette. Trustpilot er vår databehandler og mottar navn, e-post og ordredata. Trustpilot kan overføre opplysninger utenfor EU/EEA hvor de benytter godkjent overføringsgrunnlag Standard Contractual Clauses. QuestionPro er vår databehandler og mottar e-post og ordredata for å sende ut brukerundersøkelsen. Du vil bli spurt om samtykke til at kundeservice kan kontakte deg og samtykke til at dine svar kan publiseres på CEWEs nettsider. I den sammenheng vil QuestionPro motta navn, ordrenummer, telefonnummer og e-post. QuestionPro behandler og oppbevarer alle data i Nederland.

3.16 Kundeservice

3.16.1 Henvendelser til kundeservice
Hvis du har spørsmål om en bestilling, levering, eller andre henvendelser kan du benytte vår kundeservice. Hvis du har spørsmål relatert til en bestilling, levering, eller andre henvendelser kan du frivillig benytte våre kundeservicetjenester. Kundeservice har rett til å kontakte deg direkte vedrørende en bestilling eller generelt kundeforhold. Våre medarbeidere har tilgang til og behandler følgende opplysninger om deg: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, ordreinformasjon/kjøpshistorikk. Henvendelser til kundeservice behandles via telefon, e-post og chat. Vi oppbevarer telefonlogg i 90 dager av sikkerhetshensyn. Kun CEWE og leverandørene av de relevante telefontjenestene har tilgang til dine personopplysninger for henvendelse til vår kundeservice. E-poster oppbevares til de ikke lenger er nødvendige i henhold til avtale eller lov. Alle e-poster oppbevares og behandles internt i CEWE konsernet.

3.16.2 Chat og fjernstyring
Vi benytter en ekstern chat-portal, ISL-Pronto levert av Xlab, for alle henvendelser via chat. Det er frivillig å oppgi personlige opplysninger, men i noen tilfeller vil våre kundemedarbeidere spørre om ordredetaljer for å kunne identifisere en bestilling. Vi oppbevarer din IP-adresse sammen med chat-loggen av sikkerhetshensyn. Vår chattjeneste har en funksjon for fjernstyring av din pc. Fjernstyringsfunksjonen er ISL Light, levert av vår leverandør Xlab. Da fjernstyrer vår kundeservicemedarbeider din PC for å hjelpe deg. Vi bruker kun fjernstyringsfunksjonen med samtykke fra deg. Fjernstyringen skjer ved at du samtykker til det. Vår kundeservicemedarbeider gjør så det nødvendige for å hjelpe deg. Vi avslutter fjernstyringen så fort vi har hjulpet deg med det aktuelle problemet. Du kan når som helst avslutte fjernstyringen av din data. Chat-logger oppbevares til de ikke lenger er nødvendige i henhold til avtale.

4. Hvordan tar vi vare på personopplysningene dine

Vi er opptatt av at behandlingen av dine personopplysninger skjer under trygge rammer og har stort fokus på sikkerhet slik at personopplysninger er sikret mot uautorisert tilgang og bruk. Det er kun ansatte med behov for å behandle personopplysninger i CEWE som har tilgang til personopplysningene vi behandler om deg i forbindelse med ordre. Vi benytter for eksempel kryptering av overføringer og passord, logging av tilgang, multifaktor autentisering, IP-restriksjoner, og nøkkelkort og kode til fysiske rom. Personopplysninger vi behandler vil kun deles med andre aktører og samarbeidspartnere på bakgrunn av en avtale, en lovpålagt plikt eller at du har samtykket til det. I den grad vi benytter leverandører som behandler personopplysninger på vegne av oss, er det inngått en databehandleravtale med slik leverandør som begrenser leverandørens behandlinger til å oppfylle sine plikter med oss. For å produsere din ordre videresender vi de nødvendige personopplysningene knyttet til ordren din til det relevante produksjonsselskapet i CEWE-konsernet. Når ordren din er produsert og skal fraktes, vil vi dele dine personopplysninger med relevant samarbeidspartner som foretar frakten av ordren din. Opplysninger om navn og epost-adresse som vi behandler i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev, er lagret i en egen database på en server i CEWE-konsernets hovedkontor i Tyskland, og deles ikke med andre aktører. Du kan når som helst avslutte abonnementet enten fra lenken i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss på personvern@cewe.no.

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine

Vi lagrer opplysninger så lenge det er det er nødvendig, og kun for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Vi går regelmessig gjennom våre kunderegistre og sletter personopplysninger om kunder som ikke har vært aktive de 3 siste årene. Dersom du har samtykket til at vi sender deg nyhetsbrev, tar vi vare på ditt navn og epost-adresse så lenge du har samtykket til at vi tar vare på disse, og sletter dine personopplysninger når tiden løper ut (maksimalt inntil 3 år etter samtykke ble gitt dersom du er inaktiv). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende oss e-post til personvern@cewe.no, eller ved å trykke på linken for avmelding i nyhetsbrevet. Vi vil også slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har en lovpålagt plikt eller annet grunnlag til å oppbevare personopplysningene videre.

6. Dine rettigheter

Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan be om innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg. Hvis du oppdager at personopplysninger vi har samlet inn om deg er uriktige, kan du be om å få dine personopplysninger rettet. Du har også rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger når vi ikke lenger trenger dem og vi ikke har annet grunnlag for å beholde disse opplysningene. Dersom du har spørsmål til denne erklæringen, dine personopplysninger eller mener at vi behandler personopplysningene dine ulovlig, kan du ta kontakt med oss ved å sende e-post til personvern@cewe.no. Hvis du mener informasjonen og bistanden du får fra oss ikke er lovlig, kan du klage til Datatilsynet.

7. Informasjonskapsler (cookies)

CEWE bruker nødvendig informasjonskapsler for at ulike tjenester på vår nettside skal fungere. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din nettleser på den enheten du bruker når du besøker våre nettsider. Bruk av cookies er som regel samtykkebasert, med mindre en cookie er nødvendig for at du skal kunne bruke funksjonalitet på nettsiden vår. I slike tilfeller vil ikke samtykke betinge bruk av cookies. For andre cookies enn nødvendige cookies vil vi bruke nettsidens funksjonalitet til å spørre om ditt samtykke. I den grad cookies behandler personopplysninger, kommer denne personvernerklæringen til anvendelse. Vi bruker Adobe, Google Analytics og Hotjar for å samle inn statistikk og brukeradferd på nettstedene våre ved å spore trafikken. All statistikk og brukeradferd vi samler inn er anonym. Vi bruker Adform, Google Ads, Google Doubleclick, Bing Ads og Facebook Pixel til å vise målrettede annonser. Informasjon om hvilke cookies CEWE bruker på nettstedene våre, og mulighet til å trekke ditt samtykke, finner du i Innstillinger for informasjonskapsler.

8. Kontaktinformasjon

CEWE Norge AS har et personvernombud (Data Protection Officer) som behandler alle henvendelser om personvern. Hvis du ønsker at vi flytter, sletter eller sender deg personopplysningene vi oppbevarer om deg, kan du sende en henvendelse på e-post til personvern@cewe.no.

Du kan også ta kontakt med oss i kundeservice i chatten på nettsiden.
På brev: CEWE Norge AS, Postboks 4 Bjørndal, 1214 Oslo
På telefon: +47 66 82 26 60