Workshop i Oslo Reptilpark

Bli med CEWE Japan Photo inn i en fascinerende verden! Vi inviterer deg med til en spennende workshop hvor nærfotografering av slanger, øgler, frosker og insekter står på programmet - selvsagt i kontrollerte omgivelser og med dyktige veilledere. Workshop-leder Thor Håkonsen jobber til daglig som kampanjeansvarlig i CEWE Japan Photo. På fritiden er han lidenskaplig opptatt reptiler og reiser rundt i verden for å studere og fotografere dem i naturen.

Workshopen starter med en innledning av kursansvarlig med enkle tips og triks før vi tar turen blant dyrene og fotograferer. Kursansvarlig og ansatte i reptilparken er tilgjengelige under hele workshopen om det skulle være spørsmål om dyrene eller utstyret.

Deltakerne blir undervist av kursledere med mye kunnskap og lang erfaring både med reptiler og med makrofotografering, men aller mest får de lov til å prøve seg i praksis med kameraet sitt.Her er det stort rom for å utfolde seg og bli inspirert av hverandre, og få hjelp av dyktige veilledere som demonstrerer og gir smarte tips og råd.

Vi stiller også med et stort utvalgt optikk, blitser o.l. for utlån under workshopen.

Husk minnekort og oppladet batteri

Aktuelle datoer

Akkurat nå er det ingen oppsatte datoer for workshop

Utvalgt makrooptikk

Spesielt utvalgt og anbefalt makrooptikk