CEWE Japan Photo Tveita

I vår fotobutikk på Tveita kan du bestille CEWE FOTOBOK, fotolerret og fotogaver, ta passfoto, kjøpe bilderammer, fremkalle bilder og takkekort ekspress.

Addresse og kontaktinfo

Tvetenveien 150

0671 Oslo

E-post: tveita@japanphoto.no

Tlf: 22 26 14 50

 

Ordinære åpningstider

Hverdager: 10:00 - 21:00
Lørdager: 09:00 - 19:00

Avvikende åpningstider

Informasjon

Vi har besluttet å slå sammen våre to ­butikker på Tveita og Lambertseter. Dette betyr at vi stenger dørene her på Tveita og ønsker deg varmt ­velkommen til Lambertseter i fremtiden. Vi holder åpent på Tveita til og med 13. april.

I løpet av de siste ti årene har CEWE Japan Photo vært den mest innovative og suksessrike fotokjeden i landet. Nå tester vi et helt nytt butikkonsept for kjøpesenterbutikker, og CEWE Japan Photo Tveita er i dag en rendyrket bildebutikk med Pick-up Point for hardware.

CEWE Japan Photo har økt sin omsetning av fotoprodukter med ca. 500%, og har omsatt for over 20 millioner Euro de siste ti årene.

Mens det tidligere var bilder i 10×15 cm og enkle forstørrelser som stod for store deler av omsetningen, er det i dag tusenvis av personlige fotoprodukter som selges. CEWE Japan Photo sitt viktigste produkt, CEWE FOTOBOK, finnes allerede i dag i 36 antall størrelser og kvaliteter. I tillegg kommer det utallige design og format på takkekort, kalendere, merkelapper og gaveprodukt.

Rendyrket bildebutikk
For å følge med i utviklingen har vi valgt å lage et helt nytt butikkonsept. CEWE Japan Photo Tveita er i dag en rendyrket bildeprodukt-butikk, med Pick-up Point for hardware-produkter.

Det er flere grunner til at vi velger å prøve ut dette nye konseptet. Mange fotobutikker viser i dag bare noen få produkter i butikk og henviser til nettsiden vår. Vi ønsker å vise alle våre produkter i «touch & try», slik at du som kunde kan velge produktet som passer deg aller best. Dette er noe som krever mye mer plass enn i dag, og vi velger derfor å ikke bruke plass i butikken på kamera og utstyr og heller gi stort fokus på bildeprodukter og reparasjon- og servicetjenester.

Pick-up-Point for kamera
Selv om vi tar bort hardware fra butikken, så kan du likevel hente din kamerabestilling hos CEWE Japan Photo Tveita. Vi lanserte derfor en egen Pick-up-Point for hardware, slik at du gjør din bestilling på nett og henter i butikk til nettbutikkpris uten portokostnader. Det er også planlagt ekspresslevering for bestillinger i løpet av en time eller til et avtalt tidspunkt.

Selv om butikken ikke har fysiske kamera og utstyr i butikkhyllene, så tar butikken seg likevel av alle typer reklamasjoner og reparasjoner av kameraer.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Andre produkter og tjenester