Fotogaver fra hjertet

Valentinsdagen, alle hjerters dag, tradisjon importert fra USA… 14. februar har mange alternative navn. Noen ønsker å fylle denne dagen med kjærlighet og romantikk, mens andre velger å la dagen fare forbi som en helt vanlig fredag.

Og begge deler er selvfølgelig helt greit.

Men det er jo veldig hyggelig å gjøre litt ekstra stas på kjæresten sin – enten det er på selveste valentinsdagen eller en helt annen dag i løpet av året.

Her får du noen gaveidéer i kjærlighetens navn, som din utkårede sannsynligvis vil sette veldig stor pris på.

Fotogaveeske – til å spise opp!

I år presenterer vi en smakfull nyhet: Fotogaveeske med sjokolader fra Ferrero! En eske med sjokolader og konfekt er noe mange velger å gi bort i valentinsgave, men i tillegg til å inneholde deilige sjokolader så dekorer du gaveesken med ditt eget bilde. Det kan vi nesten garantere at er hakket morsommere å motta, enn en masseprodusert konfekteske.

Er ikke mottakeren spesielt glad i sjokolade, eller har du lyst til å putte din egen overraskelse i gaveesken? Da kan du velge «Fyll-selv»-varianten. Boksen i esken er 3,5 cm høy og 18,5 x 25,5 cm, og gir deg god plass til personlige gaver som for eksempel en bok, smykker, favorittgodteriet eller en hjemmelaget overraskelse.

Dette produktet er tilgjengelig t.o.m. 17. februar 2021.

Fortell historien deres i en CEWE FOTOBOK

Det er vanskelig å ikke bli glad for en fotobok fylt med gode minner. Dette er virkelig en gave med sjel. Benytt gjerne anledningen til å lage en bok om deres historie sammen – alt fra første bilde som ble tatt av dere, til spennende reiser og hverdagslige øyeblikk.

Kom i gang med CEWE FOTOBOK her

CEWE FOTOBOK Pure – 22 grunner til at jeg elsker deg

I en hektisk hverdag kan det kanskje være vanskelig å finne tid til å sette seg ned for å designe en fotobok. Men det finnes en raskere og enklere måter å gjøre dette på! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned CEWE FOTOBOK Pure-appen fra App Store eller Google Play, velge ut 22 bilder og legge til tittel og forord. Klikk deretter på bestill, så kan du glede deg til å gi bort en helt spesiell gave til den du er aller mest glad i.

Retro Prints på veggen

Bilder kan brukes til mange kreative prosjekter. Hvorfor ikke lage noe helt spesielt til den du er glad i ved hjelp av de fineste bildeminnene? Lag noen kule Retro Prints med dine beste bilder, og heng de opp på veggen i en hjerteformasjon. Dette prosjektet kan ta litt tid, men det vil være verdt det når du ser gliset til din utkårede!

Hvis du vil være helt sikker på at du har gaven til valentinsdagen, så bør du legge inn bestillingen din innen 9. februar. Men det er også mulig å stikke innom en av våre butikker, og finne mange flotte gaver som du kan ta med deg hjem med en gang!

Finn din nærmeste butikk her

Du kan fikse mange fine gaver i våre butikker, og ta de med deg hjem med en gang!