Digitalisering av videoer og bilder

Har du videokassetter, smalfilm, negativer eller dias liggende i skuffer og skap? Eller gamle bilder som trenger en oppfriskning? Vi digitaliserer, reparerer, reproduserer og frisker opp gamle bilder og videoer for deg!

Mini-lab i Trondheim og Bergen

Få de analoge bildene dine digitalisert på 1 dag!

Få digitalisert de analoge bildene dine på dagen!

Vi har fått på plass en Fuji Frontier SP-3000 i butikken vår i Trondheim og Bergen. Dette er en legendarisk skanner som gjør at du kan svinge innom med filmrullen eller engangskameraet ditt og få bildene levert på 1 dag! 

Til butikksiden

Digitalisering av gamle videoer og bilder

Ta vare på svunne tider – la oss digitalisere minnene dine!

Gi nytt liv til gamle minner

Har du funnet bestefars gamle smalfilmer på loftet med minner fra da mor eller far var barn? Eller kanskje du har en haug med VHS-kassetter, Mini-DV-er, negativer, dias og papirbilder liggende i skuffer og skap? Vi kan hjelpe deg med å digitalisere dette, slik at du kan ta vare på fortidens minner – også for fremtidige generasjoner. For hvis bildene og videoene dine lagres i digital form på en harddisk eller i skyen, bevarer de ikke bare kvaliteten – det minimerer også risikoen for at de blir skadet eller mistet! Det gjør det dessuten enkelt å dele gamle minner med venner og familie via sosiale medier, og du kan lage flotte bildeprodukter med dem når som helst.

Digitalisering av videoer og bilder er nok enklere enn du tror

Når du har funnet frem videokassettene eller bildene du ønsker å digitalisere, kan du ta det med til din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk, eller du kan sende det til oss på postordre. Etter digitalisering lagres bildene dine på en bilde-CD som du kan få tilsendt eller hente i butikk. Videoene dine kan du få lagret på en harddisk, minnepenn eller få som nedlastbare filer på nett. Deretter er det bare å bruke de digitale versjonene som du vil – enten du ønsker å redigere videoene dine, dele de med venner og familie, eller lage flotte bildeprodukter av dine gamle negativer, dias og papirbilder.

Bruk dine digitaliserte bilder på en kreativ måte

Når du har fått dine negativer, dias eller papirbilder digitalisert, bør de ikke glemmes på en harddisk eller bilde-CD. Lag noe flott med dem! Hva med å bruke gamle familiebilder til å lage en CEWE FOTOBOK? Perfekt som gave til foreldrene dine! Eller kanskje du skal lage et fotokrus med et bilde fra svunne tider, og gi det til bestemor eller bestefar? Det fine, nostalgiske bryllupsbildet som du nettopp har fått restaurert og digitalisert bør selvfølgelig komme opp på veggen!

Så finn frem gamle videokassetter og bilder, ta de med deg til din nærmeste CEWE Japan Photo eller send de til oss:

CEWE Japan Photo Postordre
Slimeveien 6B
1275 Oslo

Så hjelper vi deg med å digitalisere, reparere og reprodusere minnene dine – alt fra VHS og smalfilm til negativer og papirbilder.