CEWE Ekspressbilder

Print bildene dine direkte fra mobil, minnekort eller minnepenn i alle våre CEWE Japan Photo-butikker

Finn butikk

Sjekk vårt utvalg av ekspressbilder i butikk

Velg mellom mange forskjellige formater og designalternativer når du fremkaller bilder på våre CEWE Fotostasjoner. Se fullstendig prisliste for CEWE Ekspressbilder

Inspirasjon

Slipp kreativiteten løs med CEWE Ekspressbilder!

Våre fotobutikker

CEWE Ekspressbilder

  • Fremkall bilder på få minutter i alle våre butikker
  • Direkte fra mobil, minnepenn eller minnebrikke
  • Koble mobilen til en CEWE Fotostasjon og velg hvilke bilder du vil printe, eller gjør alt klart på forhånd ved hjelp av vår mobilapp CEWE Fotoverden.
  • Perfekt gaveidé til deg som er sent ute, men likevel ønsker å gi bort en personlig og helt unik gave.
Finn butikk

Bestill i appen på forhånd

Bestill CEWE Ekspressbilder med appen CEWE Fotoverden

  • Velg ut bildene du vil printe på forhånd ved hjelp av appen. Dette kan du gjøre hvor som helst – hjemme, på bussen eller på café.
  • Koble mobilen til en CEWE Fotostasjon, eller skriv inn hentekoden, og printingen starter umiddelbart.
Finn ut mer om appen CEWE Fotoverden

Dårlig tid men trenger et stort bilde?

Ekspressbilder i store formater

  • Dårlig tid og trenger et bilde i stort format?
  • 1 dags leveringstid
  • Profesjonelle Canon-printere sørger for ypperste kvalitet
Les mer og se prisliste

Mini-lab i Trondheim og Bergen

Få digitalisert de analoge bildene dine på dagen!

Vi har fått på plass en Fuji Frontier SP-3000 i butikken vår i Trondheim og Bergen. Dette er en legendarisk skanner som gjør at du kan svinge innom med filmrullen eller engangskameraet ditt og få bildene levert på 1 dag! 

Til butikksiden

Fremkalling av bilder i butikk – raskt og enkelt!

Få dine favorittbilder med deg hjem samme dag.

Print bildene dine rett fra mobil, minnepenn eller minnekort

Er du sent ute med en gave? Eller er du av typen som får lyst til noe, og da bare må du gjøre det NÅ med en gang? Da er nok CEWE EKSPRESSBILDER noe for deg! I alle våre CEWE Japan Photo-butikker kan du fremkalle bilder på dagen, slik at du får de med deg hjem med det samme. Du kan velge mellom mange formater og kreative designs – perfekt som dekorasjon hjemme, som gave eller å bruke i en fin ramme. Bildene printer du rett fra mobilen, minnepennen eller minnekortet ditt – raskt og enkelt!

Slik fremkaller du bilder på dagen i våre butikker

Hvis du har vært innom en CEWE Japan Photo-butikk har du kanskje lagt merke til våre CEWE Fotostasjoner. Det er nemlig disse maskinene som sørger for at du kan fremkalle bildene dine på 1-2-3! Det eneste du trenger å gjøre er å koble mobilen, minnekortet eller minnepennen din til fotostasjonen og velge hvilke bilder du vil printe. Og vips! Så har du plutselig bildene dine i hånden slik at du kan ta de med deg hjem. Hvis du ønsker å velge ut bildene du vil fremkalle på forhånd, kan du laste ned appen CEWE Fotoverden. Da kan du plukke ut dine favorittbilder i ro og mak hjemme. Etter noen få strakser får du tilsendt en hentekode, som du tar med deg til din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk. Hentekoden skriver du inn på en CEWE Fotostasjon, og så starter printingen!

Velg mellom mange formater og designalternativer

Når du fremkaller bilder i butikk via våre CEWE Fotostasjoner kan du velge mellom en rekke formater og designs. Du kan printe ut ekspressbilder i klassiske format som passer perfekt inn i rammer og fotoalbum, eller lage collager, bildestrimler eller forstørrelser. Felles for alt sammen er at du ikke trenger vente på at bildene kommer i posten. Du får de med deg hjem med en gang! Last ned appen CEWE Fotoverden eller ta turen til nærmeste CEWE Japan Photo-butikk, og kom i gang med dine CEWE EKSPRESSBILDER.

God fornøyelse!