Slik fremkaller du bildene dine i en fei!

Har du noen gang benyttet deg av våre CEWE Fotostasjoner? Ikke? Da bør du prøve! På en CEWE Fotostasjon kan du nemlig printe ut bilder fra mobilen – og få de med deg hjem med en gang!

Velg ut bildene du vil printe ut på forhånd

Du kan velge ut bildene du vil printe ut direkte på fotostasjonen, men du kan også gjøre alt klart på forhånd! Og det er nettopp denne funksjonen vi skal tipse deg om nå.

Det første du må gjøre er å laste ned appen CEWE FOTOVERDEN i App Store eller Google Play. Når du har gjort det, klikker du deg inn på ‘Mine CEWE Ekspressbilder’ (som vi har gjemt helt nederst).

Deretter får du beskjed om å finne din nærmeste butikk, også kan du sette i gang med å velge bildene du vil printe.

Når du har gjort dette er det bare å ta med seg telefonen til nærmeste CEWE Japan Photo-butikk, og koble telefonen din til fotostasjonen ved hjelp av en av kablene på maskinen. Eller så kan du skrive inn en hentekode som sendes til deg per e-post, dersom du har valgt å overføre bildene over nettet.

Og vips! Så setter maskinen i gang med din ordre.

Enkelt? Ja, det vil vi si.

Det er dessuten flere fordeler ved å gjøre klar bestillingen din hjemme (eller på en café, på jobb, mens du pusser tennene eller hvor enn du måtte befinne deg).

Køen kan gå raskere

Vi skal ikke lyve: Hvis det er midt i julestria kan det bli kø uansett. Men dersom du blir en av de som velger ut bilder før du dukker opp i butikken, så bidrar du samtidig til at det kan gå litt raskere i køen foran fotostasjonene! For som tidligere nevnt: Hvis du har gjort dette, kan du enkelt koble telefonen til maskinen, eller skrive inn hentekoden, og så printes bildene dine ut direkte på 1-2-3.

«Ingenting å se her, hehe»

Du slipper å bla igjennom bildene dine i butikken

Vi sier ikke at andre kunder i butikken eller de ansatte kommer til å luske rundt for å få et glimt av dine personlige bilder. De aller fleste gjør jo ikke det! Men vi kjenner vel alle til den følelsen av å ville holde noen ting privat, og kanskje noen av bildene fra festen forrige lørdag eller den romantiske turen til Praha ikke er av det slaget du vil risikere at andre kan se. 

Det er jo veldig behagelig, da!

Du kan befinne deg nesten hvor som helst når du velger ut bildene via appen. Du kan ligge langstrakt ut på sofaen, og bla deg igjennom alle blinkskuddene dine og plukke ut de du liker aller best. Og så tar du beina fatt og rusler avgårde til din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk.

Hvis du likevel foretrekker å gjøre dette på fotostasjonen i butikken, så er det selvfølgelig helt fint! Vi står klare for å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål – uansett om du har valgt ut bilder på forhånd eller ønsker å gjøre dette i butikken.

Alle CEWE Japan Photos gla’ gutter og gla’ jenter hjelper deg selvfølgelig når du trenger det!

Et lite tips: Et bilde er en helt super gave, og med en fin ramme blir den enda bedre! Vi har et stort utvalg rammer i alle våre butikker og på nett. Sjekk her: https://www.japanphoto.no/rammer-album