Fujifilm

Kameraer fra Fujifilm er trolig best av alle på naturtro og livlige farger rett ut av kameraet. De er også kjent for gode objektiver. Hos CEWE Japan Photo finner du hele utvalget av Fujifilm-kameraer, objektiver og tilleggsutstyr – fra Instax-kameraer til proffkompaktkameraer, og systemkameraer i alle prisklasser. Hvis du er usikker på hva slags kamera du bør velge, kan du lese gode råd i vår kameraguide.

Fujifilm startet som filmprodusent. Derfor bør det egentlig ikke overraske at kameraer fra Fujifilm i dag regnes for å gi aller best fargegjengivelse rett ut av kameraet. Kameraene deres er med andre ord et svært godt valg hvis du vil slippe etterbehandling i f.eks. Photoshop.

Av kompaktkameraer tilbyr Fujifilm både Instax-kameraer som printer ut bildene direkte, og avanserte proffkompaktkameraer med fastoptikk (uten zoom).

Ønsker du et systemkamera, kan du velge mellom speilløse systemkameraer i alle prisklasser – med cropsensor eller mellomformatssensor. Utvalget av objektiver til Fujifilm er relativt lite sammenlignet med mange av konkurrentene, men til gjengjeld er kvaliteten på objektivene svært god.

De «vanlige» systemkameraene bruker fatningen Fujifilm X, mens Fujifilm G passer til mellomformat.

Les vår kameraguide hvis du er usikker på hva slags kamera du bør velge.