Actionkamera

Actionkamera

Actionkamera

Action­kamera har blitt populært de siste årene og det er mye å velge mellom av utstyr og tilbehør.

I motsetning til hva mange kanskje tror, trenger man ikke å holde på med fallskjermhopping, strikkhopping eller snowboard­kjøring for å ha nytte av et action­kamera. Her gir vi deg en innføring i hvorfor et action­kamera mer enn et hjelmkamera.

Action­kamera er for alle

Mange bruker GoPro og andre action­kameraer stort sett til å dokumentere hverdagen, rett og slett for at kameraene er så små at man lett kan få dem med seg i vesken eller til og med i lommen uten problemer.

Action­kameraene kan filme under vann og tåler en støyt, så de er veldig anvendelige å bruke for eksempel på ferietur og for å filme bading og strandliv

Mye utstyr og tilbehør

Felles for de fleste action­kameraene, er at de kommer med egen mobil­app og muligheter for også å ta stillbilder. Takket være forskjellige fotomodus og festeutstyr, kan du ta interessante stillbilder fra kreative vinkler med disse kameraene.

Med mobil­appene kan du blant annet sjekke kameravinkler og sette kamerainnstillinger på telefonen. Dette gir deg også muligheten til å laste opp video og bilder via telefonen, slik at du umiddelbart kan dele innhold på nettet.