Nikon - optisk kvalitet siden 1917

Unleashing the limitless possibilities of light.

Z er Nikons speilløse kamerasystem. Her finner du kameraer, objektiv og tilbehør til alt fra hverdagsfotografering og vlogging, til helproft utstyr for sport og avansert naturfotografering. Så enten du liker ta bilder i hagen eller ligge i et skjul i Finland i dagesvis for å knipse bjørnebilder finner du garantert utstyr som passer i Z-systemet. Har du speilrefleksoptikk liggende og trenger et nytt kamera fungerer disse knirkefritt på et Z-kamera med adapter.

Nikon har i tillegg Z-systemet og fotoutstyr også et godt utvalgt Sport Optics, som inkluderer kikkerter og spotting scope.

I fokus

Aktuelle nyheter, informasjon, inspirasjon og kampanjer fra Nikon:

Nikon | Kameraer

Fantastiske kameraer, gode nok for NASA og sannsynligvis gode nok for deg

NIKKOR | Objektiv

Godt utvalg kvalitetssoptikk fra Nikon til alle bruksområder

Utvalgt optikk

Spesielt anbefalte NIKKOR-objektiv

NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct

Utforsk grensene for lysstyrke og kreativitet med NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct-objektivet. Dette legendariske objektivet gir enestående skarphet og kontrast, selv ved ekstreme lysforhold, og lar deg fange magiske øyeblikk med utrolig klarhet og dybde. Med sin imponerende lysstyrke og presise optiske design er dette objektivet det perfekte valget for fotografer som søker det ekstraordinære.

Kjøp her

NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S

Utforsk en ny verden av makrofotografering med NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S-objektivet. Med imponerende skarphet og detaljer, og en lyssterk blenderåpning på f/2.8, lar dette objektivet deg fange de minste detaljene med enestående klarhet og dybde. Den innebygde vibrasjonsreduksjonsteknologien (VR) gir deg stabile bilder selv ved håndholdt fotografering, og den avanserte optiske designen sørger for uovertruffen bildekvalitet i alle situasjoner.

Kjøp her

NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena

Utforsk en ny dimensjon av portrettfotografering med NIKKOR Z 135mm f/1.8 S-objektivet. Dette objektivet er det perfekte verktøyet for å fange skarpe og detaljerte portretter med vakker bokeh og imponerende dybde. Med en lyssterk blenderåpning på f/1.8 og avansert optisk design leverer dette objektivet enestående bildekvalitet og ytelse, selv i utfordrende lysforhold.

Kjøp her

Tilbehør

Finn tilbehøret til Nikon-utstyret ditt

NIKKOR S-optikk

Nikons beste optikk - fantastisk kvalitet, rask autofokus og knivskarpe bilder

NIKKOR S-optikk