Nikon

Nikon har i årevis vært svært populært blant profesjonelle fotografer og fotoentusiaster – takket være høy bildekvalitet i kameraene og skarp optikk. Hos CEWE Japan Photo finner du hele spennet av Nikon-kameraer og objektiver, fra enkle kompaktkameraer til speilløse systemkameraer og speilreflekskameraer i alle prisklasser. Les vår kameraguide hvis du er usikker på hvilket kamera du bør velge.

Nikon har laget objektiver og optikk i over 100 år, og kameraene deres har vært brukt i Korea-krigen og i NASAs romferger.

Det japanske kameramerket har aller størst utvalg i systemkameraer og tilhørende optikk, men produserer også kompaktkameraer og tilleggsutstyr som blitzer, fjernutløsere og batterigrep.

Nikon var sent ute med speilløse systemkameraer, og har fortsatt størst utvalg av kameraer og objektiver til speilrefleks. Speilløse kameraer fra Nikon bruker fatningen Nikon Z, mens speilreflekskameraene har fatningen Nikon F. Med adapter kan du bruke F-objektiver også på Nikons speilløse kameraer.

I kompaktsegmentet tilbyr Nikon både vanntette kameraer, superzoom og enkle kameraer.

Les vår kameraguide hvis du er usikker på hva slags kamera du bør velge.